Alzira i Alcoi reben la presentació del projecte de Llei d’Igualtat Lingüística d’ACPV

La proposta està basada en el llibre 'Igualtat Lingüística. Capgirar el desús i la subordinació'

per Acció Cultural del País Valencià

Llengua

Els actes de presentació tindran lloc el pròxim 10 de desembre a Alzira, i el 12 a Alcoi. Ambdós comptaran amb la presència dels autors. Francesc Esteve és tècnic lingüístic del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València i membre de la Secció de Política Lingüística d’ACPV, i Alfons Esteve és cap del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València i membre de la Secció de Política Lingüística d’ACPV.

Igualtat Lingüística. Capgirar el desús i la informació esdevé una proposta concreta i completa de la Llei d’Igualtat Lingüística com a model i objectiu a atényer durant aquesta legislatura. El projecte ha estat editat en forma de llibre per a garantir la seua distribució general i, així, assolir el màxim consens entorn d’ell.

A la presentació a Alzira, a banda dels autors del llibre, hi intervindran Anna Oliver, representant de la junta directiva d’ACPV i Diego Gómez, alcalde de la ciutat. A Alcoi, per la seua banda, l’acte estarà conduït pel professor i escriptor Francesc Gisbert.

Acció Cultural del País Valencià