25 anys de teatre en valencià

Cultura

25 anys de teatre en valencià
25 anys de teatre en valencià

En 1995 la Companyia Teatre Micalet es van embarcar en un projecte: fer un centre de producció i exhibició de teatre en valencià al Teatre Micalet. Va ser per iniciativa de Joan Peris, Ximo Solano i Pilar Almeria juntament amb un bon grapat d'actrius i actors professionals. Enguany fa 25 anys d'aquest fet i ho han volgut celebrar, malgrat les circumstàncies, amb les següents paraules.

Arribar fins ací no ha estat fàcil, però hauria sigut absolutament impossible sense tota la gent, els diferents equips humans que hi han possibilitat que hui estiguem celebrant els 25 anys. Gràcies per estar! Vam pensar, per la situació tan especial en la qual és trobem, ajornar la celebració, però finalment ens hem decidit a passar a l'acció i celebrar amb el que ens ofereix el moment.

Recordar, és tornar a viure i reforçar el futur, i la possibilitat que ens ofereix el moment actual, és fer-ho de manera virtual. No us podem convidar al teatre, de moment, però us convidem a seguir les nostres xarxes, on els records de molta gent que ha passat pel Micalet ens faran reviure de nou eixe tros de vida que han sigut aquests 25 anys.

Volem agrair-vos la vostra fidelitat durant aquests 25 anys
ENS TORNAREM A TROBAR MOLT PROMPTE PER A GAUDIR DEL TEATRE..... FAREM UNA
GRAN FESTA!!!