Se celebra la primera jornada de l'EstiuArt a la Torre

per Edicions del Sud

Societat

Se celebra la primera jornada de l'EstiuArt a la Torre
Se celebra la primera jornada de l'EstiuArt a la Torre

Èxit i assistència responsable en totes les activitats programades en la primera jornada de l'EstiuArt a la Torre, celebrada el dissabte 25 de juliol, dia de Sant Jaume, al parc de la Torre de la platja de Piles.

L’acte va començar amb un taller de manualitats infantils, dirigit per l’actriu gandiana Fanny Pérez Alcañiz. Tot seguit, la mateixa Fanny Pérez va fer el contacontes de «Les aventures de Maca la tomaca i Ciset el cisam», de l’escriptora simatera Lourdes Boïgues. A continuació, Boïgues va presentar el seu llibre «Fills de la fam» (Edicions del Sud, 2018), davant el públic que va acudir a la cita.

Va tancar aquesta primera jornada de l’EstiuArt a la Torre l’actuació en directe del cantautor de Cocentaina, Esteve Ferre, qui va oferir una selecció de temes del seu àlbum «Cama crua».

L’EstiuArt a la Torre és una iniciativa cultural promoguda per l’editorial saforenca Edicions del Sud, gràcies al suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Piles.

El dissabte 8 d'agost serà la pròxima cita de l'EstiuArt a la Torre.

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací